Vibrator Silexd

8,500 LEK

Ky vibrator realist i mbushur me Silexpan është një kapje e vërtetë sepse Silexpan e bën atë shumë fleksibël. Ka sipërfaqe të venave të theksuara dhe vibruesi gjithashtu ka glan të bukur, realistë. Ka 10 mënyra emocionuese vibrimi që sigurojnë kënaqësi të pastër dhe kupa e fortë thithëse është e përkryer për argëtim të egër pa duar. Përfshin një kabëll USB. Gjatësia e plotë 20 cm, gjatësia e futjes 15,5 cm, Ø 4,6 cm. Silikoni
Availability: Vjen së shpejti SKU: 05517750000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky vibrator realist i mbushur me Silexpan është një kapje e vërtetë sepse Silexpan e bën atë shumë fleksibël. Ka sipërfaqe të venave të theksuara dhe vibruesi gjithashtu ka glan të bukur, realistë. Ka 10 mënyra emocionuese vibrimi që sigurojnë kënaqësi të pastër dhe kupa e fortë thithëse është e përkryer për argëtim të egër pa duar. Përfshin një kabëll USB. Gjatësia e plotë 20 cm, gjatësia e futjes 15,5 cm, Ø 4,6 cm. Silikoni

Vibrator Silexd

8,500 LEK

Out of stock