Realistixxx Real Stallion

6,100 LEK

Ne forme penisi me gjithcka qe mund te keni nevoje! Teper i ndjeshem dhe elastik per nje ndjesi 100% reale. 

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05035250000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Me ngjitje me thithje ne fund. Gjatesia totale: 27.5 cm, Ø 4.8-5.2 cm. Materiali: PVC

Realistixxx Real Stallion

Realistixxx Real Stallion

6,100 LEK

Out of stock