Transporti & Lëvrimi

Transporti i produkteve bëhet nëpërmjet postës në adresën e dhënë nga ju. Tarifat e transportit mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes suaj apo vlerës së porosisë.

Ne trasportojmë në të gjithë Shqipërinë, Kosovë dhe Maqedoni.

Dorëzimi i produkteve & tarifat e transportit

Shqipëri

Tirana Porosi mbi 2000lek

Posta FALAS

Në Tiranë porositë deri në orën 15.00 vijne në të njëjtën dite, ndërsa pas ores 15.00 vijnë të nesërmen.

Rrethe Porosi mbi 2000lek

Posta FALAS

Në rrethet e tjera produkti vjen për 24-48 orë

Kosovë

Porosi mbi 20€

Posta FALAS

Produkti vjen për 2 – 4 ditë

Porosi nën 20€

Posta 3€

Produkti vjen për 2 – 4 ditë

Maqedoni

Porosi mbi 30€

Posta FALAS

Produkti vjen për 3 – 5 ditë

Porosi nën 30€

Posta 4€

Produkti vjen për 3 – 5 ditë
Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.