Kthimet & Ndërrimet

Kthimi i produkteve: Në momentin që produktet dalin të sakta dhe të rregullta nga dyqani dhe klienti e konfirmon porosinë, produkti nuk kthehet në dyqan.

Ndërrimi i produkteve: Në rast se produkti është veshje dhe nuk përkon masa, klienti ka të drejtë ta ndërrojë atë me masë përkatëse.

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.

No fields found, please go to settings & save/reset fields