Informacion mbi materialet

Erozone është dyqani i preferuar i Shqiptarëve për Artikuj Erotikë, Veshje, Të Brendshme & Aksesorë, Dhurata Sexy, Prezervativë, Lubrifikantë, Vajra Masazhi, dhe të gjithë përbërësit për të përmbushur një jetë seksuale të pasur me fantazi, eksplorime dhe kënaqësi.

Silikoni prodhohet nga perberes natyrale te paperpunuar nepermjet nje trajtimi sintetik apo artificial. Kjo eshte arsyeja qe silikoni klasifikohet si nje produkt natyral. Zakonisht silikoni eshte fiziologjikisht i pershtatshem dhe jo helmues, prandaj dhe perdoret per mbrojtjen e lekures, kozmetike, dhe kirurgji plastike. Eshte material i perkryer per lodrat e sexit.

Perparesite kryesore:

– Pa arome te keqe
– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Elasticitet i shkelqyer, i plote dhe i bute
– Rezistent nga te nxehtit dhe rrezeve UV
– I pershtatshem me lekuren
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit
– Anti Alergjik
– I lehte per tu pastruar
– Higjenik
– Miqesor me ambientin

Vini re: Silikoni nuk duhet te perdoret me produkte te tjera me baze silikoni. Prandaj, perdorimi me lubrifikantet me baze silikoni duhet evituar.

Latex natyral prodhohet nga lengu qumeshtor i pemes tropikale “Tropical rubber tree”. Por ka edhe latex te prodhuar ne menyre sintetike apo artificiale, i cili permbush kerkesa te larta. Te dyja kane karakteristika pozitive te barabarta. Latex eshte jo helmues dhe nuk permban substanca te demshme per shendetin. Prandaj, latex perdoret gjeresisht ne prodhimin e prezervativeve, dorashkave nje-perdorimshe, dorashkave mjekesore, etj.

Perparesite kryesore:

– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Strukture e persosur
– Elasticitet i shkelqyer dhe i forte
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit
– I lehte per tu pastruar
– Higjenik
– Miqesor me ambientin

Vini re: Personat qe jane alergjik ndaj latex nuk duhet te perdorin lodra sexi te prodhuara me latex. Agjentet e ashper pastrues dhe vajrat e masazhit mund ta shperbejne latex-in.

Polivinil kloridi (Polyvinyl chloride) prodhohet ne menyre artificiale. PVC mund te jete e forte dhe e bute. Perdorimi i faktoreve zbutes siguron nje larmi te forces dhe qendrueshmerise. PVC eshte zgjidhja e drejte per prodhimin e nje mori produktesh, si bouncy balls, perdet e dushit, dildo apo kukullat.

Perparesite kryesore:

– Elasticitet i shkelqyer dhe i forte
– Rezistent ndaj alkolit dhe vajit
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit

Vini re: Aroma karakteristike e materialit zhduket mbas nje kohe te gjate ajrosje.

ABS prodhohet ne menyre artificiale. Pajisjet shtepiake dhe lodrat nuk mund te imagjinohen me pa ABS. ABS mund te perzihet ne menyre perfekte me metale apo polimer, sic eshte poliuretani, nje perberes i shkelqyer per ti dhene vibratoreve dizajne kreative.

Perparesite kryesore:

– Pa arome te keqe
– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Transferim i shkelqyer i vibracionit
– I pershtatshem me lekuren
– I lehte per tu pastruar
– Higjenik

Vini re: Nese baterite pozicionohen lirshem brenda nje vibratori me material ABS, atom und te shkaktojne zhurme. Prandaj, rekomandohet qe baterite te vendosen te fiksuara mire.

Poliuretani prodhohet ne menyre artificiale dhe mund te jete si i forte dhe i thyeshem, ashtu edhte i bute dhe elastik. Kur eshte ne gjendje shkume, PU quhet shkume gome. Perdoret per prodhimin dyshekeve, thembrave te kepuceve, tekstileve dhe prezervativeve. Nese perdoren te perziera me lodra ABS, PU siguron nje ndjenje  te bute dhe miqesore me lekuren.

Perparesite kryesore:

– Pa arome te keqe
– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Rezistent ndaj rrezeve UV
– I pershtatshem me lekuren
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit

Vini re: Agjentet e ashper pastrues dhe vajrat e masazhit mund ta demtojne poluiretanin.

Gomat apo elastometrat termoplastike jane materiale te reja me veçori te ngjashme me ato prej silikoni. Perberesi kryesor ne prodhimin e elastometrit eshte goma natyrale apo sintetike, e cila kombinohet me pas me aftesite funksionale te materialit sintetik. Me linjen e saj, TPE/TPR krijon nje ndjesi reale dhe si rrjedhim siguron nje kenaqesi maksimale.

Perparesite kryesore:

– Pa arome te keqe
– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Elasticitet i shkelqyer dhe i forte
– Rezistent ndaj rrezeve UV
– I pershtatshem me lekuren
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit
– Miqesor me ambientin

Vini re: TPE/TPR kerkon nje puder per nje kujdes me te mire!

Acrylic eshte nje material sintetik, termoplastik dhe ne dukje si qelq. Acrylic eshte jo helmues dhe nuk permban substance te demshme per shendetin. Prandaj, acrylic eshte nje material i rendesishem ne prodhimin e protezave dentare, lentet optike, pajisjet sanitare, etj. E thene shkurt, eshte materiali perfekt per lodrat e sexit me karakteristika rreshkitese te medha.

Perparesite kryesore:

– Pa arome te keqe
– Pa agjente zbutes (phthalates)
– Siperfaqe e lemuar
– Transferim i shkelqyer i vibracionit
– Rezistent ndaj vajit dhe rrezeve UV
– I pershtatshem me lekuren
– Pershtatje e shkelqyer me temperaturen e trupit
– Anti alergjik
– I lehte per tu pastruar
– Higjenik

Vini re: Per te evituar ndonje gervishtje ne siperfaqe, lodrat e sexit acrylic eshte mire te pastrohen me nje sfungjer te bute.

Lodrat e sexit nuk duhet te ruhen te pambrojtura sepse material te ndryshme mund te reagojne jo mire ndaj njeri tjetrit duke shkaktuar keshtu ndryshime ne ngjyre, forme, vrima, etj.

Femrat dhe meshkujt me lekure te ndjeshme ose qe kane reaksione alergjike, per sigurine e tyre duhet ti perdorin te gjitha lodrat e sexit me prezervative.

Shikoni produktet tona

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.

No fields found, please go to settings & save/reset fields