PERJETO FANTAZINE

Të përshtatura për Ju

Më të Preferuarat

Koleksioni i Ri Erozone

Jeto Mirëqënien Seksuale me Fun Factory

Farmaceutikë

Veshje

Kuriozitete nga Erozone

SFIDA E POZICIONEVE SEKSUALE: KURRË NUK KAM…?

Gjithmonë e njëjta rutinë? Dorë për zemër, të gjithë e dimë këtë: i njohuri është shpesh tundues. Ti e di... read more

Vibratorët më të fortë për grate

1. Doxy Die Cast - Nuk është shpesh që një shkop magjik Të mahnit me pamjen e tij, por Doxy... read more

Vibratoret per klitorin

Me mijëra mbaresa nervore në klitoris, lidhja midis tij dhe një orgazme që shkatërron tokën është më e ngushtë nga... read more

Si funksionon seksi me rrip dhe si të filloni?

Si dikush që shkruan për seksin për të jetuar, kam shumë pyetje në lidhje me seksin me strap-on. Shumë njerëz,... read more

Pse një burrë do të vishte një pajisje virgjerie?

Pse një burrë do të vishte një pajisje virgjerie?Burri mesatar do të refuzonte menjëherë nocionin e veshjes së një pajisjeje... read more

Çfarë duhet të dini për seksin e skllavërisë

Çfarë duhet të dini për seksin e skllavërisë.Seksi i skllavërisë, ose të kesh një ngërç, i referohet një forme të... read more

Marvellous Four – Reviews nga nje blogere

Isha shumë e emocionuar që provova këtë set prej 4 produktesh nga Satisfyer. Më pëlqen kuti. Kur pashë fotografinë në... read more

Masturbatoret tek meshkujt

• A përdorin meshkujt lodra seksuale? Po, dhe ja pse. Çfarë ju vjen në mendje kur dëgjoni për burrat që përdorin... read more

Sapo e keni shtuar këtë produkt në shportë:

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.

No fields found, please go to settings & save/reset fields