Strap-On Set4 Natural

8,600 LEK

Për Femër me Femër & Femër me Mashkull!
Nuk ka kufij për fantazitë tuaja vaginale apo anale, tashmë ju mund tja bëni shoqes apo shokut tuaj. Strap-on i zi, me rripa të rregullueshëm në përmasa për një përshtatje sa më të mire. Me 3 dildo me ngjyrë natyrale dhe me forma të ndryshme.

Dildo me pamje natyrale në formë penisi (16 cm, Ø 3,5 cm)
Dildo i vogël për penetrim anal (15 cm, Ø 1,5-2,5 cm)
Dildo për Pikën G  i përkulur në mënyrë anatomike (15 cm, Ø 3,5 cm).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05261000000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Për Femër me Femër & Femër me Mashkull!
Nuk ka kufij për fantazitë tuaja vaginale apo anale, tashmë ju mund tja bëni shoqes apo shokut tuaj. Strap-on i zi, me rripa të rregullueshëm në përmasa për një përshtatje sa më të mire. Me 3 dildo me ngjyrë natyrale dhe me forma të ndryshme.

Dildo me pamje natyrale në formë penisi (16 cm, Ø 3,5 cm)
Dildo i vogël për penetrim anal (15 cm, Ø 1,5-2,5 cm)
Dildo për Pikën G  i përkulur në mënyrë anatomike (15 cm, Ø 3,5 cm).

Materiali: TPR (dildot), PVC (strap-on), poliamide, pa phthalate sipas Rregullores së BE.

Strap-On Set4 Natural

Strap-On Set4 Natural

8,600 LEK

Out of stock