-20%

Jastek Inflatable

8,880 LEK

Jastëk inflatable me një vibrator të integruar me shumë shpejtësi në pamjen penis me venat e theksuara. 3 doreza të forta sigurojnë mbështetje kur shijoni pozicione të ndryshme hipur. Dridhja e ndryshueshme me shumë shpejtësi mund të rregullohet nga e butë në e fuqishme me telekomandën në një tel. Jastëku ka një mbulesë të dyndur miqësore me lëkurën në një pamje kadifeje dhe mund të lahet. (Ju lutemi porositni bateritë veçmas: 2 x AA). Jastëk 83,8 cm i gjatë, 28 cm i lartë. Vibrator 13 cm i gjatë, Ø 3.5 cm. Polikorid (vinil), ABS, PVC.

Availability: Në gjëndje SKU: 05438530000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Jastëk inflatable me një vibrator të integruar me shumë shpejtësi në pamjen penis me venat e theksuara. 3 doreza të forta sigurojnë mbështetje kur shijoni pozicione të ndryshme hipur. Dridhja e ndryshueshme me shumë shpejtësi mund të rregullohet nga e butë në e fuqishme me telekomandën në një tel. Jastëku ka një mbulesë të dyndur miqësore me lëkurën në një pamje kadifeje dhe mund të lahet. (Ju lutemi porositni bateritë veçmas: 2 x AA). Jastëk 83,8 cm i gjatë, 28 cm i lartë. Vibrator 13 cm i gjatë, Ø 3.5 cm. Polikorid (vinil), ABS, PVC.

Jastek Inflatable

8,880 LEK

In stock