Strap-On Universal Harness

4,400 LEK

Strap-on universalme 3 unaza metalike në diametra të ndryshme 4, 5 & 6 cm për vendosjen e vibratorit apo dildos suaj të dëshiruar me bazament me vakum. Zbuloni aventurat e reja të epshit të pastër. E përshtatshme për dildo dhe vibratorë të përmasave dhe llojeve të ndryshme. E zezë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05219300000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Strap-on universalme 3 unaza metalike në diametra të ndryshme 4, 5 & 6 cm për vendosjen e vibratorit apo dildos suaj të dëshiruar me bazament me vakum. Zbuloni aventurat e reja të epshit të pastër. E përshtatshme për dildo dhe vibratorë të përmasave dhe llojeve të ndryshme. E zezë. Përfshihet vetëm strap-on, dildo nuk është e përfshirë.

Masa maksimale e belit 155 cm, masa maksimale e kofshës 48 cm.

Materiali: PU, metal (e kromuar).

Strap-On Universal Harness

Strap-On Universal Harness

4,400 LEK

In stock