Dildo Realistic Flesh 22.5cm

5,000 LEK

Nëse ju pëlqen ndjenja e trajtimit të sendit të vërtetë, atëherë sigurohuni që ta shtoni këtë dildo realiste në koleksionin tuaj të lodrave seksuale. Koka e saj e rrumbullakosur dhe e fryrë e bën futjen të lehtë dhe super të kënaqshme.
Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe dhe shijojeni me veten ose partnerin tuaj.E butë, e kënaqshme dhe detajimi realist është ideal për të masazhuar pikat tuaja të kënaqësisë. Asgjë nuk ndihet më mirë se kjo!

Availability: Në gjëndje SKU: ET172SKN Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Nëse ju pëlqen ndjenja e trajtimit të sendit të vërtetë, atëherë sigurohuni që ta shtoni këtë dildo realiste në koleksionin tuaj të lodrave seksuale. Koka e saj e rrumbullakosur dhe e fryrë e bën futjen të lehtë dhe super të kënaqshme.
Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe dhe shijojeni me veten ose partnerin tuaj.E butë, e kënaqshme dhe detajimi realist është ideal për të masazhuar pikat tuaja të kënaqësisë. Asgjë nuk ndihet më mirë se kjo!

Dildo Realistic Flesh 22.5cm

5,000 LEK

In stock