Dildo European Love Large

3,900 LEK

Për një kënaqësi të vërtetë ju ofrojmë produktin “Larger Lover”!

Dildo, miku i kënaqësisë suaj vjen në ngjyrë mishi në mënyrë që të duket sa më real dhe komod. I dizenjuar me vena dhe testikuj e bën produktin sa më real dhe argëtues për ju. Dildo,ky produkt i ri, ju përmbush të gjitha dëshirat që ju keni!Kjo lodër argëtuese, mjaft elastike në përdorim është e pajisur me një mbajtëse të fortë e cila mundëson qëndrimin e Dildos edhe kur lëvizjet bëhen të shpeshta! Për çfarë po prisni atëherë?

Gjatësia: 22.5 cm, Ø 4.3 cm. Materiali: TPE.

Availability: Në gjendje SKU: 05241820000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Për një kënaqësi të vërtetë ju ofrojmë produktin “Larger Lover”!

Dildo, miku i kënaqësisë suaj vjen në ngjyrë mishi në mënyrë që të duket sa më real dhe komod. I dizenjuar me vena dhe testikuj e bën produktin sa më real dhe argëtues për ju. Dildo,ky produkt i ri, ju përmbush të gjitha dëshirat që ju keni!Kjo lodër argëtuese, mjaft elastike në përdorim është e pajisur me një mbajtëse të fortë e cila mundëson qëndrimin e Dildos edhe kur lëvizjet bëhen të shpeshta! Për çfarë po prisni atëherë?

Gjatësia: 22.5 cm, Ø 4.3 cm. Materiali: TPE.

Dildo European Love Large

Dildo European Love Large

3,900 LEK

In stock