Pompe Penisi Bang Bang bardhe

3,700 LEK

Jepi atij një potencial të lartë! Pompë vakumi që siguron penis efektiv dhe trajtim potencial me rezultate të suksesshme që janë të përhershme. Cilindër vakum i tejdukshëm 20 cm i gjatë, thellësia e vendosjes 18.4 cm, diametri i brendshëm Ø 5.3 cm, e jashtme 5.5-5.8 cm. Ø e hapjes së zgjatuesit 2,5 cm (fleksibël). Pompë e butë me një valvul presioni të sigurisë. ABS, PVC, TPE, SAN.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05260020000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Jepi atij një potencial të lartë! Pompë vakumi që siguron penis efektiv dhe trajtim potencial me rezultate të suksesshme që janë të përhershme. Cilindër vakum i tejdukshëm 20 cm i gjatë, thellësia e vendosjes 18.4 cm, diametri i brendshëm Ø 5.3 cm, e jashtme 5.5-5.8 cm. Ø e hapjes së zgjatuesit 2,5 cm (fleksibël). Pompë e butë me një valvul presioni të sigurisë. ABS, PVC, TPE, SAN.

Pompe Penisi Bang Bang bardhe

Pompe Penisi Bang Bang bardhe

3,700 LEK

Out of stock