Strap-on me vibrim

11,750 LEK

Zgjat penisin me 6 cm!
Dildo realiste e zbrazët me dridhje dhe glans të ngurta në shiritat elastikë të parzmore e cila shtrihet penisin me 6 cm. Dildo i zbrazët i rripit me 10 mënyra dridhje në shtypjen e një butoni është mjet i përsosur për burrat që duan të rrisin gjatësinë dhe gjerësinë e penisit të tyre dhe në të njëjtën kohë të përmirësojnë ngurtësinë dhe forcën e tij. Partneri juaj gëzon gjithashtu një ndjenjë të mbushjes së plotë të ëmbël dhe stimulohet nga 10 mënyrat e ndryshme të dridhjes. Rimbushës me kabllo USB të përfshirë.

Dildo me gjatësi të plotë 19 cm, thellësia e futjes 13 cm, e jashtme Ø 4 cm, e brendshme Ø 3.5 cm. Zgjerim 6 cm falë glans të ngurta. Unaza e testikut Ø 3.5 cm. Rrip hipi me shul dhe fiksues të lakut të paktën 70 cm të gjatë (shumë fleksibël), shirita me shirita shtypi të paktën 37 cm të gjatë. Dildo: silikoni me një shtresë PU; shiritat: 70% poliester, 30 latex.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05946010000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjat penisin me 6 cm!
Dildo realiste e zbrazët me dridhje dhe glans të ngurta në shiritat elastikë të parzmore e cila shtrihet penisin me 6 cm. Dildo i zbrazët i rripit me 10 mënyra dridhje në shtypjen e një butoni është mjet i përsosur për burrat që duan të rrisin gjatësinë dhe gjerësinë e penisit të tyre dhe në të njëjtën kohë të përmirësojnë ngurtësinë dhe forcën e tij. Partneri juaj gëzon gjithashtu një ndjenjë të mbushjes së plotë të ëmbël dhe stimulohet nga 10 mënyrat e ndryshme të dridhjes. Rimbushës me kabllo USB të përfshirë.

Dildo me gjatësi të plotë 19 cm, thellësia e futjes 13 cm, e jashtme Ø 4 cm, e brendshme Ø 3.5 cm. Zgjerim 6 cm falë glans të ngurta. Unaza e testikut Ø 3.5 cm. Rrip hipi me shul dhe fiksues të lakut të paktën 70 cm të gjatë (shumë fleksibël), shirita me shirita shtypi të paktën 37 cm të gjatë. Dildo: silikoni me një shtresë PU; shiritat: 70% poliester, 30 latex.

Strap-on me vibrim

11,750 LEK

Out of stock