Dildo King Cock with Balls 9”

7,900 LEK

Dildo ngjyre kafe e lehte në një formë realiste të penisit me venat e theksuara dhe testikujt e mëdhenj. Me një kupë thithëse. Rrip kompatibel.
Gjatësia e plotë 26 cm, Ø 2 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05326900000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo ngjyre kafe e lehte në një formë realiste të penisit me venat e theksuara dhe testikujt e mëdhenj. Me një kupë thithëse. Rrip kompatibel.
Gjatësia e plotë 26 cm, Ø 2 cm.

Dildo King Cock with Balls 9''

Dildo King Cock with Balls 9”

7,900 LEK

Out of stock