Strap-On Bad Kitty Double

7,200 LEK

Vibrator strap-on i dyfishte. Penisi i shkurter ka gjatesi 10cm dhe diameter 3.5 cm, i gjati 18cm, dhe diameter 2,5-3cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05714740000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Vibrator strap-on i dyfishte. Penisi i shkurter ka gjatesi 10cm dhe diameter 3.5 cm, i gjati 18cm, dhe diameter 2,5-3cm. Per tu kapur me nje litar te zi elastik. Tre nivele vibrimi.

Strap-On Bad Kitty Double

Strap-On Bad Kitty Double

7,200 LEK

Out of stock