Zgjatues Penisi Fun Extension Clear

2,200 LEK

Shton më shumë se 4 cm ne gjatësine e penisit!
Zgjatues penisi transparente me strukturë mjaft stimuluese për të siguruar stimulime dhe kënaqësi maksimale për mashkullin dhe femrën.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05196850000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shton më shumë se 4 cm ne gjatësine e penisit!
Zgjatues penisi transparente me strukturë mjaft stimuluese për të siguruar stimulime dhe kënaqësi maksimale për mashkullin dhe femrën.

Gjatësia totale: rreth 16 cm
Thellësia e penetrimit: rreth 11.5 cm
Diam. i jashtëm 2.5 – 4 cm, diam. i brendshëm 2.5 cm, elastik.
Materiali: TPE, pa phalates sipas rregullores së BE.

Zgjatues Penisi Fun Extension Clear

Zgjatues Penisi Fun Extension Clear

2,200 LEK

Out of stock