Masturbator Nature Skin

3,000 LEK

Masturbatori me ngjyrë të lëkurës ka një hapje tërheqëse të vaginës dhe një hapje të anusit të shëndoshë – gjithçka që duhet të bëni është të vendosni se për cilën hapje jeni në humor. Ekziston një tunel i kënaqur me pika prapa hapjes së vaginës dhe një tunel kënaqësie të zhveshur pas hapjes së anusit, çdo penis mund të përshtatet përmes hapjeve, falë diametrave të tyre fleksibël. Materiali gjithashtu ndjehet real.

Availability: Në gjendje SKU: 05319360000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbatori me ngjyrë të lëkurës ka një hapje tërheqëse të vaginës dhe një hapje të anusit të shëndoshë – gjithçka që duhet të bëni është të vendosni se për cilën hapje jeni në humor. Ekziston një tunel i kënaqur me pika prapa hapjes së vaginës dhe një tunel kënaqësie të zhveshur pas hapjes së anusit, çdo penis mund të përshtatet përmes hapjeve, falë diametrave të tyre fleksibël. Materiali gjithashtu ndjehet real.

Masturbator Nature Skin

3,000 LEK

In stock