Dildo Medical Silicone 24cm

7,700 LEK

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 24 cm, gjatesia e penetrueshme 17.5 cm, Ø 3.7 – 4.9 cm.
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05266900000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 24 cm, gjatesia e penetrueshme 17.5 cm, Ø 3.7 – 4.9 cm.
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Dildo Medical Silicone 20cm

Dildo Medical Silicone 24cm

7,700 LEK

Out of stock