-30%

Dildo Medical Silicone 20cm

4,200 LEK

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 20 cm, gjatesia e penetrueshme 14 cm, Ø 3.4 – 4.5 cm. .
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05266730000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 20 cm, gjatesia e penetrueshme 14 cm, Ø 3.4 – 4.5 cm. .
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Dildo Medical Silicone 20cm

Dildo Medical Silicone 20cm

4,200 LEK

Out of stock