Dildo Cliff Realistic

4,300 LEK

Kjo dildo realiste nga koleksioni Real Fantasy nuk ka vetëm një dizajn të gjallë, por edhe ndjehet i gjallë. Materiali i butë dhe fleksibël përshtatet shpejt me temperaturën e trupit tuaj dhe për këtë arsye është shumë i rehatshëm për t’u përdorur. Kupa e fortë e thithjes ju lejon të përdorni Cliff kudo që dëshironi. Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar dhe do të qëndrojë në mënyrë të përkryer në vend. Pastroni shkëmbin para dhe pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash për një përdorim higjienik.

Availability: Në gjendje SKU: RF009SKN Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo realiste nga koleksioni Real Fantasy nuk ka vetëm një dizajn të gjallë, por edhe ndjehet i gjallë. Materiali i butë dhe fleksibël përshtatet shpejt me temperaturën e trupit tuaj dhe për këtë arsye është shumë i rehatshëm për t’u përdorur. Kupa e fortë e thithjes ju lejon të përdorni Cliff kudo që dëshironi. Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar dhe do të qëndrojë në mënyrë të përkryer në vend. Pastroni shkëmbin para dhe pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash për një përdorim higjienik.

Dildo Cliff Realistic

4,300 LEK

In stock