Pompe Penisi / E zeze

Pompe Penisi / E zeze

2,620 LEK

Zmadhoni penisin tuaj dhe njëkohësisht kënaquni me këtë pompë penisi. Pompa siguron që gjaku të qëndrojë në penisin tuaj, kështu penisi fryhet dhe bën që të ndjeni më shumë ereksionin dhe të zgjasni më shumë. Vendosni pak lubrifikant me bazë uji te penisi juaj dhe te pompa dhe lëreni të rrëshkasë brenda. Shtypni topin për të krijuar presion brenda pompës. Anash pompës ndodhet një vizore, në mënyrë që të kontrolloni progresin tuaj.

Availability: Out of stock SKU: ET605BLK Categories: ,

Description

Zmadhoni penisin tuaj dhe njëkohësisht kënaquni me këtë pompë penisi. Pompa siguron që gjaku të qëndrojë në penisin tuaj, kështu penisi fryhet dhe bën që të ndjeni më shumë ereksionin dhe të zgjasni më shumë. Vendosni pak lubrifikant me bazë uji te penisi juaj dhe te pompa dhe lëreni të rrëshkasë brenda. Shtypni topin për të krijuar presion brenda pompës. Anash pompës ndodhet një vizore, në mënyrë që të kontrolloni progresin tuaj.

You've just added this product to the cart:

Open chat