Dildo Premium 18.8cm

4,300 LEK

Kjo dildo realiste me glans të theksuar, venat, testikujt dhe një filxhan thithje është bërë nga Silexpan. Kjo bëhet e butë në temperatura të larta dhe lehtë mund të përkulet në forma të ndryshme. Dildo mund të vendoset në mikrovalë (30 sekonda) ose ujë të valë (maksimum 2 minuta) për ta ngrohur atë. Dildo do të bëhet e fortë nëse vihet në frigorifer. Një udhëtim pa duar gjithashtu mund të shijohet falë filxhanit të fortë të thithjes. Gjatësia e plotë 18.8 cm, thellësia e futjes 13.5 cm, 8 3.8 cm. Silexpan (Memory Silikoni).

Availability: Në gjendje SKU: 05377050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo realiste me glans të theksuar, venat, testikujt dhe një filxhan thithje është bërë nga Silexpan. Kjo bëhet e butë në temperatura të larta dhe lehtë mund të përkulet në forma të ndryshme. Dildo mund të vendoset në mikrovalë (30 sekonda) ose ujë të valë (maksimum 2 minuta) për ta ngrohur atë. Dildo do të bëhet e fortë nëse vihet në frigorifer. Një udhëtim pa duar gjithashtu mund të shijohet falë filxhanit të fortë të thithjes. Gjatësia e plotë 18.8 cm, thellësia e futjes 13.5 cm, 8 3.8 cm. Silexpan (Memory Silikoni).

Dildo Premium 18.8cm

4,300 LEK

In stock