Dildo Realistix Flesh 15cm

5,400 LEK

Nëse ju pëlqen ndjenja e trajtimit të sendit të vërtetë, atëherë sigurohuni që ta shtoni këtë dildo realiste në koleksionin tuaj të lodrave seksuale. Koka e saj e rrumbullakosur dhe e fryrë e bën futjen të lehtë dhe super të kënaqshme.

Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe dhe kënaquni në duar pa kohë me veten ose partnerin tuaj. Cilësi e saj e butë, e butë dhe e kënaqshme dhe detajimi realist i gjelbër është ideal për të masazhuar pikat tuaja të kënaqësisë. Asgjë nuk ndihet më mirë se kjo!

Availability: Në gjëndje SKU: ET169SKN Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Nëse ju pëlqen ndjenja e trajtimit të sendit të vërtetë, atëherë sigurohuni që ta shtoni këtë dildo realiste në koleksionin tuaj të lodrave seksuale. Koka e saj e rrumbullakosur dhe e fryrë e bën futjen të lehtë dhe super të kënaqshme.

Vendoseni dildon në çdo sipërfaqe dhe kënaquni në duar pa kohë me veten ose partnerin tuaj. Cilësi e saj e butë, e butë dhe e kënaqshme dhe detajimi realist i gjelbër është ideal për të masazhuar pikat tuaja të kënaqësisë. Asgjë nuk ndihet më mirë se kjo!

Dildo Realistix Flesh 15cm

5,400 LEK

In stock