Menge penisi Realistixxxx

6,700 LEK

Mëngë penisi me një dizajn realist që zgjeron dhe zgjat penisin deri në 5 cm. Mënga realistike bën përshtypje me materialin e tij veçanërisht të butë, si dhe glans të fryrë dhe venat e lehta në bosht. Ajo gjithashtu ka një hapje për testikujt për të garantuar një përshtatje të lehtë.

Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e futjes 14 cm, e brendshme Ø 2.7 cm (fleksibël). Silikoni i lëngshëm.

Availability: Në gjendje SKU: 05361050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mëngë penisi me një dizajn realist që zgjeron dhe zgjat penisin deri në 5 cm. Mënga realistike bën përshtypje me materialin e tij veçanërisht të butë, si dhe glans të fryrë dhe venat e lehta në bosht. Ajo gjithashtu ka një hapje për testikujt për të garantuar një përshtatje të lehtë.

Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e futjes 14 cm, e brendshme Ø 2.7 cm (fleksibël). Silikoni i lëngshëm.

Menge penisi Realistixxxx

6,700 LEK

In stock