Masturbator Ashley Rose MEGA

9,400 LEK

Ashley Rose Masturbator është një vajzë e madhe e llojit të saj dhe i kthen dëshirat tuaja në realitet! Ajo është gjithmonë aty për ju dhe ky model realist ka një ndjesi të butë dhe realiste të butë. Ashley Rose ka dy të çara, një vaginale dhe një anale. Këto janë të dizajnuara me sipërfaqe ribbed për stimulim shtesë gjatë depërtimit. Materiali përkulet dhe lëviz lehtë në ritmin tuaj gjatë depërtimit. Masturbatori pastrohet lehtë më pas.

Availability: Vjen së shpejti SKU: FWB009 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ashley Rose Masturbator është një vajzë e madhe e llojit të saj dhe i kthen dëshirat tuaja në realitet! Ajo është gjithmonë aty për ju dhe ky model realist ka një ndjesi të butë dhe realiste të butë. Ashley Rose ka dy të çara, një vaginale dhe një anale. Këto janë të dizajnuara me sipërfaqe ribbed për stimulim shtesë gjatë depërtimit. Materiali përkulet dhe lëviz lehtë në ritmin tuaj gjatë depërtimit. Masturbatori pastrohet lehtë më pas.

Masturbator Ashley Rose MEGA

9,400 LEK

Out of stock