-30%

Plug anal Inflatable

3,360 LEK

Kjo plug anal është ideale për trajnim anal ose lojëra kontrolli. Me topin e pompës, ajo mund të fryhet në çdo madhësi, ndërsa materiali i butë thjesht rrëshqet. Ndalesa parandalon depërtimin shumë të thellë dhe kështu mundëson lojëra të sigurta. Gjatësia totale 8 cm, gjatësia e futjes 6 cm, Ø 3 cm. Silikoni, metali, PUR.

Availability: Në gjendje SKU: 05362100000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo plug anal është ideale për trajnim anal ose lojëra kontrolli. Me topin e pompës, ajo mund të fryhet në çdo madhësi, ndërsa materiali i butë thjesht rrëshqet. Ndalesa parandalon depërtimin shumë të thellë dhe kështu mundëson lojëra të sigurta. Gjatësia totale 8 cm, gjatësia e futjes 6 cm, Ø 3 cm. Silikoni, metali, PUR.

Plug anal Inflatable

3,360 LEK

In stock