Dildo with a Suction Cup Medium Bendable

6,400 LEK

Dildo ne formen e penisit dhe ne ngjyren e lekures. Ka koka, vena dhe testikuj. E vecanta e dildos qendron se mund te perkulet dhe te qendorej ne ate pozicion(max perkulet deri ne 30 grade). Gjatesia e plote: 24c, diametri: 3.1-4.4cm, pesha: 375gr. Materiali:TPE.

Availability: Në gjendje SKU: 05328190000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo ne formen e penisit dhe ne ngjyren e lekures. Ka koka, vena dhe testikuj. E vecanta e dildos qendron se mund te perkulet dhe te qendorej ne ate pozicion(max perkulet deri ne 30 grade). Gjatesia e plote: 24c, diametri: 3.1-4.4cm, pesha: 375gr. Materiali:TPE.

Dildo with a Suction Cup Medium Bendable

Dildo with a Suction Cup Medium Bendable

6,400 LEK

In stock