Unaze penisi POTENZ Plus

3,200 LEK

Kërkon ereksion i fortë dhe i zgjatur? Tre unaza transparente për mbështetjen efektive të ereksionit tuaj falë efektit të bllokimit të gjakut. Ø 3.5 cm, 4 cm dhe 4.5 cm (fleksibël). Materiali: silikoni mjekësor (i testuar dermatologjikisht dhe klinikisht).
Availability: Në gjendje SKU: 05114390000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kërkon ereksion i fortë dhe i zgjatur? Tre unaza transparente për mbështetjen efektive të ereksionit tuaj falë efektit të bllokimit të gjakut. Ø 3.5 cm, 4 cm dhe 4.5 cm (fleksibël). Materiali: silikoni mjekësor (i testuar dermatologjikisht dhe klinikisht).

Unaze penisi POTENZ Plus

3,200 LEK

In stock