Vibratro Double NAGHI

6,500 LEK

Naghi No. 7 është një vibrator duo me dy motorë të fuqishëm. Njëra është e vendosur në majë të boshtit, tjetra është e vendosur në stimuluesin e klitorit. Të dy motorët operohen nga një buton i vetëm në bazën e lodrës. 10 funksione vibrimi. USB e ripenisikueshme. Karikohet plotësisht në 2 orë, koha e lojës 1,5 orë. Bërë nga silikoni i sigurt për trup, me një sipërfaqe të lëmuar. Përmasat janë 16 cm gjatësi dhe 3 cm diametër.

Availability: Në gjendje SKU: 530007 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Naghi No. 7 është një vibrator duo me dy motorë të fuqishëm. Njëra është e vendosur në majë të boshtit, tjetra është e vendosur në stimuluesin e klitorit. Të dy motorët operohen nga një buton i vetëm në bazën e lodrës. 10 funksione vibrimi. USB e ripenisikueshme. Karikohet plotësisht në 2 orë, koha e lojës 1,5 orë. Bërë nga silikoni i sigurt për trup, me një sipërfaqe të lëmuar. Përmasat janë 16 cm gjatësi dhe 3 cm diametër.

Vibratro Double NAGHI

6,500 LEK

In stock