Dildo Rebel Big Dong

4,000 LEK

Dildo feksibël me pamje dhe ngjyrë natyrale, ideale për ata që duan të ndjejnë forcën e plotë të seksit “të fortë”! Me damarë dhe vena të theksuara, me kokë të fryer dhe testikuj gati reale. Në një bazë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05203140000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo feksibël me pamje dhe ngjyrë natyrale, ideale për ata që duan të ndjejnë forcën e plotë të seksit “të fortë”! Me damarë dhe vena të theksuara, me kokë të fryer dhe testikuj gati reale. Në një bazë.

Gjatësia e plotë: 20,5 cm, diam. Ø 5 cm.
Materiali: PVC, pa phthalate.

Dildo Rebel Big Dong

Dildo Rebel Big Dong

4,000 LEK

Out of stock