Dildo Realistixxx Number Two

3,700 LEK

Dildo ne forme penisi me te gjitha detajet e nevojshme qe e tregojne burreror: koke te madhe, damara te fryre forte dhe testikuj te dukshem.

Availability: Në gjendje SKU: 05204200000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo ne forme penisi me te gjitha detajet e nevojshme qe e tregojne burreror: koke te madhe, damara te fryre forte dhe testikuj te dukshem. Shume fleksibel , me baze, Gjatesia totale 17cm, gjatesia e penetrimit 13,5 cm, diametri 3,8cm. Materiali: PVC

Dildo Realistixxx Number Two

Dildo Realistixxx Number Two

3,700 LEK

In stock