Vibrator Authentic Reaction Dong

7,200 LEK

Për ndjenja autentike!
Kopje reale penisi bërë nga material i rrëshqitshëm, me pamje natyrale të venave, me kokë të kuqe dhe testikuj të mëdha. Me 3 nivele vibrimi, mbi një bazament të forte dhe të sigurt me thithje (vakum). Thjesht vendoseni në dysheme, uluni sipër tij dhe shijoni.
Ju lutemi porositni bateritë veçmas: 3 x AA.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05591560000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për ndjenja autentike!
Kopje reale penisi bërë nga material i rrëshqitshëm, me pamje natyrale të venave, me kokë të kuqe dhe testikuj të mëdha. Me 3 nivele vibrimi, mbi një bazament të forte dhe të sigurt me thithje (vakum). Thjesht vendoseni në dysheme, uluni sipër tij dhe shijoni.
Ju lutemi porositni bateritë veçmas: 3 x AA.

Përmasa: gjatësia 22 cm, Ø 4 cm.

Vibrator Authentic Reaction Dong

Vibrator Authentic Reaction Dong

7,200 LEK

Out of stock