Dildo Double Sex Talent Purple

2,800 LEK

Dildo i dysh i perbere nga 29 cm material xhelatin. Forma anatomike e lakuar lejon pentrim te dyfishte ne vagin dhe ne anus ne te njejten kohe. Provoni kenaqesine totale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05229020000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo i dysh i perbere nga 29 cm material xhelatin. Forma anatomike e lakuar lejon pentrim te dyfishte ne vagin dhe ne anus ne te njejten kohe. Provoni kenaqesine totale. Shume i rreshkitshem dhe elastik. Materiali: PVC. Vaginal dildo: 13 cm, Ø 3 cm.
Anal dildo: 12 cm, Ø 2-2.5 cm.

Dildo Double Sex Talent Purple

Dildo Double Sex Talent Purple

2,800 LEK

Out of stock