Dildo Mr.Dixx Bold Barry

4,000 LEK

Bold Barry ka një qëndrim të guximshëm, një gjatësi mesatare dhe një rreth të madh. Me boshtin e tij të hollë, kokën e veçantë të penisit dhe topa të bukur ai është në gjendje të kënaqë përdoruesit që nuk duan një dildo shumë të gjatë, por që vlerësojnë gjatësinë prej gati 5 cm. Dildo fleksibël me një ndjenjë realiste Filxhan thithës i fortë Parzmore e pajtueshme Bërë nga PVC anti-bakteriale Pa ftalate dhe latex, pa erë, i sigurt për trupin Gjatësia 18 cm Gjerësia 4,9 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21843 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Bold Barry ka një qëndrim të guximshëm, një gjatësi mesatare dhe një rreth të madh. Me boshtin e tij të hollë, kokën e veçantë të penisit dhe topa të bukur ai është në gjendje të kënaqë përdoruesit që nuk duan një dildo shumë të gjatë, por që vlerësojnë gjatësinë prej gati 5 cm. Dildo fleksibël me një ndjenjë realiste Filxhan thithës i fortë Parzmore e pajtueshme Bërë nga PVC anti-bakteriale Pa ftalate dhe latex, pa erë, i sigurt për trupin Gjatësia 18 cm Gjerësia 4,9 cm

Dildo Mr.Dixx Bold Barry

4,000 LEK

Out of stock