Dildo Giant Latex Balloon

 66.43

Dildo me fryrje. Mase teper e madhe, koke e fryre dhe damare real per te plotesuar cdo kenaqesi! Pompojeni me pompen e jashtme.
Gjatesia totale e dildos 31.5 cm, diam. 3.5 – 6 cm, fryhet deri ne 9.5 cm.
Gjatesia e tubit 24.5 cm. Materiali: latex.

Availability: Në gjendje SKU: 05202920000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo me fryrje. Mase teper e madhe, koke e fryre dhe damare real per te plotesuar cdo kenaqesi! Pompojeni me pompen e jashtme.
Gjatesia totale e dildos 31.5 cm, diam. 3.5 – 6 cm, fryhet deri ne 9.5 cm.
Gjatesia e tubit 24.5 cm. Materiali: latex.

Dildo Giant Latex Balloon

 66.43

In stock