Dildo Mr.Dixx Macho

5,800 LEK

Macho Max nga Mr Dixx-Koleksioni Origjinal është një dildo i butë dhe fleksibël, i bërë nga PVC anti-bakteriale, pa erë dhe i sigurt për trupin. Max ndihet si gjëja e vërtetë dhe ai ka një filxhan thithës të fortë që u mundëson përdoruesve të shijojnë një sërë mundësish për të gjitha llojet e kënaqësive, vetëm ose me një partner. Baza e filxhanit të thithjes sigurohet që Max të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë, qoftë dyshemeja, krevati i krevatit apo muri i dushit. Falë filxhanit të thithjes, dildo mund të përdoret gjithashtu në një parzmore, duke u siguruar që ai të qëndrojë i sigurt kur vendoset përmes unazës O, kështu që mbajtësi mund ta shijojë këtë Mr Dixx pa asnjë shqetësim.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21845 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Macho Max nga Mr Dixx-Koleksioni Origjinal është një dildo i butë dhe fleksibël, i bërë nga PVC anti-bakteriale, pa erë dhe i sigurt për trupin. Max ndihet si gjëja e vërtetë dhe ai ka një filxhan thithës të fortë që u mundëson përdoruesve të shijojnë një sërë mundësish për të gjitha llojet e kënaqësive, vetëm ose me një partner. Baza e filxhanit të thithjes sigurohet që Max të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë, qoftë dyshemeja, krevati i krevatit apo muri i dushit. Falë filxhanit të thithjes, dildo mund të përdoret gjithashtu në një parzmore, duke u siguruar që ai të qëndrojë i sigurt kur vendoset përmes unazës O, kështu që mbajtësi mund ta shijojë këtë Mr Dixx pa asnjë shqetësim.

Dildo Mr.Dixx Macho

5,800 LEK

Out of stock