Prezervative RYDER CONDOMS 3CP

150 LEK

Shkoni për cilësi dhe rehati me prezervativët Ryder! Këta prezervativë kanë një dizajn dhe madhësi standarde, duke i bërë ata të përshtatshëm për shumicën e meshkujve.

Availability: Vjen së shpejti SKU: RYD-001-CD Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shkoni për cilësi dhe rehati me prezervativët Ryder! Këta prezervativë kanë një dizajn dhe madhësi standarde, duke i bërë ata të përshtatshëm për shumicën e meshkujve. Prezervativët Ryder janë me gjilpërë për hapësirë shtesë në pjesën e sipërme dhe janë të pajisur me lubrifikant për një depërtim të qetë. Kjo kuti me 3 prezervativë është ideale për ta marrë me vete kudo që të shkoni ose për ta ruajtur në mënyrë diskrete në dhomën tuaj të gjumit, në mënyrë që të keni gjithmonë prezervativë në dorë.

Prezervative RYDER CONDOMS 3CP

150 LEK

Out of stock