Prezervative RYDER CONDOMS

50 LEK

Shkoni për cilësi dhe rehati me prezervativët Ryder! Këta prezervativë kanë një dizajn dhe madhësi standarde, duke i bërë ata të përshtatshëm për shumicën e meshkujve.

Availability: Në gjendje SKU: RY-001-500 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shkoni për cilësi dhe rehati me prezervativët Ryder! Këta prezervativë kanë një dizajn dhe madhësi standarde, duke i bërë ata të përshtatshëm për shumicën e meshkujve. Prezervativët Ryder janë me gjilpërë për hapësirë shtesë në pjesën e sipërme dhe janë të pajisur me lubrifikant për një depërtim të qetë.

Prezervative RYDER CONDOMS

50 LEK

In stock