Lubrifikant Durex Play Guarana 2in1 200Ml

Lubrifikant Durex Play Guarana 2in1 200Ml

3,000 LEK

2ne1: Xhel Masazhi dhe Lubrifikant!
Durex Play Stimulating Massage 2in1 përmban Guarana, një indigjen në pellgun e Amazones. Është e pasur me kafeinë dhe besohet që rrit vigjilencën, gjallerine, gjendjen shpirterore dhe rezistencen fizike.
Play Stimulating Massage 2in1 është e butë, e mëndafshtë dhe mjaft miqësore me lëkurën për tu përdorur në të gjithë trupin, si dhe ne zonat intime. Ka një aromë delikate për një experience joshese.

Availability: ● Në gjendje SKU: 06146100000 Kategori: ,

Përshkrim

2ne1: Xhel Masazhi dhe Lubrifikant!
Durex Play Stimulating Massage 2in1 përmban Guarana, një indigjen në pellgun e Amazones. Është e pasur me kafeinë dhe besohet që rrit vigjilencën, gjallerine, gjendjen shpirterore dhe rezistencen fizike.
Play Stimulating Massage 2in1 është e butë, e mëndafshtë dhe mjaft miqësore me lëkurën për tu përdorur në të gjithë trupin, si dhe ne zonat intime. Ka një aromë delikate për një experience joshese. Play Stimulationg Massage 2in1 është e tretshme në ujë dhe e lehtë per tu lare. Nuk ngjitet dhe nuk lë njolla. E përshtatshme për maredhenie vaginale, anale & orale.
Miqesore me prezervativet.

Shënim: Përdoreni brenda tre muajve nga hapja.

You've just added this product to the cart: