Krem Penisi TauriX Extra Strong

4,700 LEK

Krem Penisi!
Krem penisi me ekstrakte tauirine dhe ekstrakte origjinale te testikujve te demave!
I jep force burrerise suaj;
Rrit qarkullimin e gjakut ne penis & testikuj;
Gjallerues dhe ushqyes;
Stimulon intensitetin dhe forcen e ereksionit;
Perkujdeset per lekuren tuaj duke mbeshtetur gjallerine dhe rezistencen;
Shijoni nje jete seksuale te plotesuar dhe ndjesine e te qenit ne forme.

Perberesit: Potency wood, Panax Ginseng extracts, Taurine, Cera Alba, etc.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06170320000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Krem Penisi!
Krem penisi me ekstrakte tauirine dhe ekstrakte origjinale te testikujve te demave!
I jep force burrerise suaj;
Rrit qarkullimin e gjakut ne penis & testikuj;
Gjallerues dhe ushqyes;
Stimulon intensitetin dhe forcen e ereksionit;
Perkujdeset per lekuren tuaj duke mbeshtetur gjallerine dhe rezistencen;
Shijoni nje jete seksuale te plotesuar dhe ndjesine e te qenit ne forme.

Perberesit: Potency wood, Panax Ginseng extracts, Taurine, Cera Alba, etc.

Aplikimi: Perhapni nje sasi te vogel kremi (sa nje bizele) ne penis & testikuj dhe masasazhojeni butesisht deri sa kremi te jete perthithur nga lekura.

Taurix extra strong nuk duhet te perdoret ne te njejten kohe me prezervative. Perdorimi i prezervativit duhet te behet te pakten 30 minuta mbasi kremi te jete perthithur nga lekura. 

Tubete 40 ml. Perdoreni brenda 12 muajve mbas hapjes se tubetes.

Shenim: Efektshmeria varion ne varesi te individit.

Krem Penisi TauriX Extra Strong

Krem Penisi TauriX Extra Strong

4,700 LEK

Out of stock