EasyGlide Cooling Lubricant – 150 ml

1,700 LEK

EasyGlide Cooling eshte nje lubrifikant intim i cili ofron ndjesi freskuese per te dy ju.

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

-150ml

Availability: Në gjendje SKU: 27520055 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

EasyGlide Cooling eshte nje lubrifikant intim i cili ofron ndjesi freskuese per te dy ju.

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

-150ml

EasyGlide Cooling Lubricant - 150 ml

EasyGlide Cooling Lubricant – 150 ml

1,700 LEK

In stock