Lubrifikant EROS Aqua

Lubrifikant EROS Aqua

500 LEK1,400 LEK

Eros Aqua eshte nje lubrifikant mjekesor i cili njombezon dhe permireson lubrifikimin. Qendron ne lekure per nje kohe te gjate pa u kthyer ne te ngjitshem. Eros Aqua nuk ka permbajtje vajrash dhe eshte pa arome.

SKU: 06151100000 Categories: , ,
Clear

Description

Eros Aqua eshte nje lubrifikant mjekesor i cili njombezon dhe permireson lubrifikimin. Qendron ne lekure per nje kohe te gjate pa u kthyer ne te ngjitshem. Eros Aqua nuk ka permbajtje vajrash dhe eshte pa arome. Pas perdorimit lahet thjeshte me uje. I testuar dermatologjikisht. I sigurt me prezervativ latex.

Additional information

Sasia

50ml, 100ml, 200ml

You've just added this product to the cart: