Lubrifikant anal JustGlide Bio 50ml

800 LEK

Lubrifikant organik me bazë uji
Përdoret më së miri për kënaqësitë anale
100% vegan
Tub kompostabël i bërë nga PE bazuar në sheqer
Për shumë argëtim rreth gjumit!
Lubrifikant natyral organik në një tub ekologjikisht të saktë dhe kompostueshëm të bërë nga PE që bazohet në sheqer. Lubrifikanti është me bazë uji dhe është dizajnuar posaçërisht për argëtim anale të pasionuar. Formula pa fllanxhë dhe pa erë është 100% vegan dhe e sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex. Lubrifikuesi është i lirë nga vaji dhe yndyrat, kështu që mund të lahet pa lënë njolla.

50 ml.

Availability: Në gjëndje SKU: 06249420000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lubrifikant organik me bazë uji
Përdoret më së miri për kënaqësitë anale
100% vegan
Tub kompostabël i bërë nga PE bazuar në sheqer
Për shumë argëtim rreth gjumit!
Lubrifikant natyral organik në një tub ekologjikisht të saktë dhe kompostueshëm të bërë nga PE që bazohet në sheqer. Lubrifikanti është me bazë uji dhe është dizajnuar posaçërisht për argëtim anale të pasionuar. Formula pa fllanxhë dhe pa erë është 100% vegan dhe e sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex. Lubrifikuesi është i lirë nga vaji dhe yndyrat, kështu që mund të lahet pa lënë njolla.

50 ml.

Lubrifikant anal JustGlide Bio 50ml

800 LEK

In stock