Lubrifikant Durex Play Warming

1,600 LEK

Durex Play Warming eshte nje lubrifikant me efekt ngrohje qe te ndez!
Ai ngroh lëkurën gjatë kontaktit, kështu që ju do te ndjeni jo vetëm një ndjesi rrëshkitje te mrekullueshme, por edhe një ngrohtësi miqësore, kudo që ju do e përhapni. Perhapeni butësisht për të rritur efektin e ngrohjes dhe per te patur nje ndjesi me të këndshme. Play Warming është lubrifikant me bazë ujore, i tretshem ne ujë dhe i thjeshtë per tu lare. Nuk eshtë ngjites, transparent, pa arome dhe nuk lë njolla.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06181790000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Durex Play Warming eshte nje lubrifikant me efekt ngrohje qe te ndez!
Ai ngroh lëkurën gjatë kontaktit, kështu që ju do te ndjeni jo vetëm një ndjesi rrëshkitje te mrekullueshme, por edhe një ngrohtësi miqësore, kudo që ju do e përhapni. Perhapeni butësisht për të rritur efektin e ngrohjes dhe per te patur nje ndjesi me të këndshme. Play Warming është lubrifikant me bazë ujore, i tretshem ne ujë dhe i thjeshtë per tu lare. Nuk eshtë ngjites, transparent, pa arome dhe nuk lë njolla.
I sigurt të përdoret edhe me prezervative, ose me vibratore.

Shënim: Përdoreni brenda tre muajve nga hapja.

Lubrifikant Durex Play Warming

1,600 LEK

In stock