Kapsula V-Activ Men

Kapsula V-Activ Men

3,500 LEK

Fuqi per Meshkuj!
Kapsula per meshkuj. Shtojce ushqyese. Keto kapsula permbajne nje miks te perberesve bimore te cilat mund te ndikojne pozitivisht ne jeten tuaj seksuale. Perqendrimi i larte i i perberesve aktive mund te stimulojne dhe shtojne potencen, gjallerine, epshin dhe forcimin e organit.
Kutia: 20 kapsula.

Perberesit: Vaj tershere, ekstrakte guarana, vaj soje, etj.

Availability: 1 in stock SKU: 06148400000 Categories: , ,

Description

Fuqi per Meshkuj!
Kapsula per meshkuj. Shtojce ushqyese. Keto kapsula permbajne nje miks te perberesve bimore te cilat mund te ndikojne pozitivisht ne jeten tuaj seksuale. Perqendrimi i larte i i perberesve aktive mund te stimulojne dhe shtojne potencen, gjallerine, epshin dhe forcimin e organit.
Kutia: 20 kapsula.

Perberesit: Vaj tershere, ekstrakte guarana, vaj soje, etj.
Doza e rekomanduar: Gelltisni 1 kapsule komplet shoqeruar me uje te bollshem, 1 ore perpara aktit seksual.
Mos e merrni duke e shoqeruar me alkol ose kafeine!
Doza ditore nuk duhet te tejkalohet!
Shenim: Shtojse ushqyese. 

You've just added this product to the cart:

Open chat