Vibrator EasyToys Rose Pink

Vibrator EasyToys Rose Pink

3,720 LEK

Vibrator Rose nga koleksioni EasyToys garanton një stimulim të shkëlqyeshëm të pikës G. Ky vibrator silikoni i butë rrëshqet brenda dhe ndjek formën e trupit tuaj për rehati maksimale. Maja e gjerë, e përkulur, drejton në mënyrë të përsosur dridhjet në pikat tuaja të ndjeshme. Vibrator EasyToys Rose ka 10 modele të ndryshme dridhjeje dhe është i lehtë për tu përdorur duke përdorur butonat e shtypjes.

Availability: Out of stock SKU: ET366PNK Categories: , ,

Description

Vibrator Rose nga koleksioni EasyToys garanton një stimulim të shkëlqyeshëm të pikës G. Ky vibrator silikoni i butë rrëshqet brenda dhe ndjek formën e trupit tuaj për rehati maksimale. Maja e gjerë, e përkulur, drejton në mënyrë të përsosur dridhjet në pikat tuaja të ndjeshme. Vibrator EasyToys Rose ka 10 modele të ndryshme dridhjeje dhe është i lehtë për tu përdorur duke përdorur butonat e shtypjes.

You've just added this product to the cart: