Stimulues afrodiziak Bois Bander

4,300 LEK

Pois Bander është një afrodiziak stimulues për burrat dhe gratë. Përforcuesi seksual në pije përbëhet kryesisht nga ekstrakti Muira Puama, një përbërës aktiv nga xhungla Brazilian që njihet për efektin e tij stimulues. Mund të ketë një efekt pozitiv në rrjedhën e gjakut në organet gjenitale. Kjo mund të intensifikojë ereksionin dhe dëshirën për seks. Merrni 7-15 pika një orë para aktivitetit seksual. Pois Bander mund të përzihet me ujë ose pije të tjera. Merrni maksimumi 60 pika (3 ml) në ditë.

Availability: Në gjendje SKU: RUF-1031 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pois Bander është një afrodiziak stimulues për burrat dhe gratë. Përforcuesi seksual në pije përbëhet kryesisht nga ekstrakti Muira Puama, një përbërës aktiv nga xhungla Brazilian që njihet për efektin e tij stimulues. Mund të ketë një efekt pozitiv në rrjedhën e gjakut në organet gjenitale. Kjo mund të intensifikojë ereksionin dhe dëshirën për seks. Merrni 7-15 pika një orë para aktivitetit seksual. Pois Bander mund të përzihet me ujë ose pije të tjera. Merrni maksimumi 60 pika (3 ml) në ditë.

Stimulues afrodiziak Bois Bander

4,300 LEK

In stock