Stimulues Orgie Intense Orgasm 15 ml

5,100 LEK

Per Meshkuj dhe Femra!
Lubrifikant me ingredient bimesh nga Amazona. Formula origjinale Braziliane mund te ofroj nje variacion ndjesish si psh. pickues, ndjesi nxehes ose ftohes. 15ml.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06116540000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Per Meshkuj dhe Femra!
Lubrifikant me ingredient bimesh nga Amazona. Formula origjinale Braziliane mund te ofroj nje variacion ndjesish si psh. pickues, ndjesi nxehes ose ftohes. 15ml.

Stimulues Orgie Intense Orgasm 15 ml

Stimulues Orgie Intense Orgasm 15 ml

5,100 LEK

Out of stock