Prezervative Durex me kokrra

 33.67

Seks më i sigurt! Prezervativi me brazda dhe pika. Me një formë të lehtë për një përshtatje perfekte. Lehtë për t’u mbështjellë. Mbaruar në dhëmbë dhe i mbuluar me lubrifikant me bazë silikoni. Transparente Paketa prej 10.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 04300300000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Seks më i sigurt! Prezervativi me brazda dhe pika. Me një formë të lehtë për një përshtatje perfekte. Lehtë për t’u mbështjellë. Mbaruar në dhëmbë dhe i mbuluar me lubrifikant me bazë silikoni. Transparente Paketa prej 10.

Prezervative Durex me kokrra

 33.67

Out of stock