STIMULUES M+F/ DOC HAMMER 3

2,000 LEK

Kapsulat Doc Hammer janë një shtojcë ushqyese me përmbajtje me koncentrat të lartë Vitaminash, L-arginine, Taurine dhe Kafeinë.
Mbështet ndjeshmërinë natyrale;
Rrit gjallërinë dhe fuqinë duke ju bërë kështu më aktivë.
Kutia: 3 kapsula.

Përbërësit: L-arginine, Avena Sativa (Tërshërë), pluhur Maca, Celery, Taurine, Astragalus, Lycii, Angelica sinensis, Schisandra chinensis, Vitamina C, E, B1, B2, B6, D, etj.

Availability: Në gjendje SKU: 06148740000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kapsulat Doc Hammer janë një shtojcë ushqyese me përmbajtje me koncentrat të lartë Vitaminash, L-arginine, Taurine dhe Kafeinë.
Mbështet ndjeshmërinë natyrale;
Rrit gjallërinë dhe fuqinë duke ju bërë kështu më aktivë.
Kutia: 3 kapsula. 

Përbërësit: L-arginine, Avena Sativa (Tërshërë), pluhur Maca, Celery, Taurine, Astragalus, Lycii, Angelica sinensis, Schisandra chinensis, Vitamina C, E, B1, B2, B6, D, etj.

Doza ditore e rekomanduar: 1-2 kapsula në ditë, shoqëruar me një gotë ujë.
Shënim: Doza e rekomanduar nuk duhet të tejkalohet. Efektshmëria mund të ndryshojë në persona të ndryshëm.

Kapsula Stimuluese Doc Hammer 3

STIMULUES M+F/ DOC HAMMER 3

2,000 LEK

In stock